OSVAJAMO POVERENJE KVALITETOM

Dragićević doo uspešno posluje već 16 godina

Dragićević doo Loznica je prodajni centar profesionalnih boja, lakova i prateće opreme najpoznatijih svetskih proizvođača. Vršimo usluge ugradnje i zamene šoferšajbni. U okviru trgovinskog centra nalazi se i Auto centar, gde možete pronaći sve neophodno za svoj automobil.

  • Poslovno ime: Društvo za promet i usluge Dragićević Auto doo Loznica
  • Adresa: Marka Radulovića 1, 15300 Loznica
  • Šifra delatnosti: 4532
  • Matični broj: 20372150
  • Poreski broj: 105385449

NAJVEĆI IZBOR AUTO BOJA I LAKOVA

Ako tražite mesto gde profesionalci traže neophodno i kvalitetno, na pravom ste mestu. Dragićević doo je centar koji pokriva sve limarske radove što se tiče prodaje boja, lakova, materijala, zaštite. U našem prodajnom objektu nalaze se i mikseri za namensko pravljenje boja.

Prelaskom u novi objekat od 3000m2 proširili smo i asortiman, pa sada u ponudi imamo i kompletan varilački alat i pribor, alat za sve struke kako profesionalni, tako i poluprofesionalni, kompletnu ponudu šrafovske robe, HTZ…Veliki deo naše ponude odnosi se i na ponudu rezervnih delova za putnički i teretni program i auto kozmetike.

NAMENSKO MIKSOVANJE I PRAVLJENJE BOJA

Vršimo namensko pravljenje boja visoke preciznosti najkvalitetnijim skenerima na tržištu sa velikom paletom nijansi. Pored boja za putnička i teretna vozila, pravimo boje po zahtevu klijenata i za industrijske premaze i premaze za drvo. Koristimo sledeće brendove: PPG, Duxon, Dipon, Henelit, Milesi…

Boju možete poručiti dierktnim dolaskom u naš objekat ili na telefon 015/875-495, preko uzorka, koda boje…

DRAGIĆEVIĆ AUTO CENTAR

Kod nas možete nabaviti delove za sve tipove putničkih vozila, limariju, filtere, akumulatore, rasvetu…sve do opremanje enterijera automobila i opreme. U ponudi imamo rasvetu i opremu za teretni program.

Prodajno smo mesto za Sonax, Atas, Turtle, Kopren kozmetički program. Postigli smo ostvarenje zamisli o trgovinskoj kući koja bi sa jednog mesta vršila distribuciju svih proizvoda namenjenih održavanju, unapređenju estetskog izgleda i performansi automobila.

UGRADNJA ŠOFERŠAJBNI

Dragićević Auto predstavlja specijalizovani auto servis koji nudi usluge: zamene auto stakala, reparacije (popravke) i prodaje auto stakala.

Kod nas možete naći auto stakla za sve marke i tipove vozila bez obzira na namenu i godište proizvodnje. Svojim klijentima nudimo auto stakla renomiranih proizvođača, najvišeg kvaliteta koji ispunjavaju najveće evropske i svetske standarde (OEM, TUV, US DOT, ECE R-43…). Naši serviseri su obučeni da pruže najkvalitetniju uslugu i da na najbolji i najbrži način završe posao i učine klijenta zadovoljnim.

Kompletan asortiman MILESI premaza za drvo

Informišite se o povoljnostima prilikom kupovine

RADNO VREME

PONEDELJAK – PETAK

08:00 ~ 17:00

SUBOTA

08:00 ~ 15:00