Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da se sa ovim uslovima slažete u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dragićević Auto doo vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima navedenim tačkativno ispod. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima.

  • Dragićević Auto doo ima autorska prava na sadržaj portala. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem istih i biće podložno tužbi.
  • Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju poverljivih, nezakonitih, pretećih, uvredljivih i dr. materijala, poruka i komentara koji nisu u skladu sa zakonom.
  • Lični podaci koje prosledite našem portalu koristiće se isključivo u svrhu obrade porudžbenica, i ni na koji način neće biti prikazani trećim licima.
  • Sve informacije vezane za transakcije između Dragićević Auto doo i kupca smatraju se poslovnom tajnom, shodno zakonskim propisima Republike Srbije.

Politika privatnosti

  • Obavezujemo se da Vaše podatke ostavljene prilikom porudžbine na ovom sajtu nikada nećemo prodati, proslediti, ili na bilo koji način dati na korišćenje nekom trećem licu. Svi vaši podaci služe nam da obradimo i isporučimo vašu porudžbinu, kao i da ostvarimo kontakt.
  • Podaci koji su nam neophodni kako bi se trgovina obavila su: ime, prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Bez tih podatake ne bismo bili u mogućnosti da realizujemo prodaju, isporuku ili da vam dostavimo informacije o statusu porudžbine.

Politika kolačića (“Cookies”)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu, koristimo kolačiće. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, u obavezi smo da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Vi u svakom trenutku imate pravo da blokirate kolačiće i obrišete podatke vezane za njih (u opcijama na svom internet pretraživaču), ali Vam to uskraćuje određene mogućnosti, kao što su npr. automatko čuvanje i popunjavanje formi prilikom kupovine, da ne morate prilikom narednih poseta portalu sve ponovo ručno da unosite, ili prilagođavanje sadržaja Vašim potrebama.

Informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru, Vama nije vidljiva.

Više informacija o kolačićima možete pronaći na www.allaboutcookies.org