Chemical Guys Activate Instant Spray Sealant and Paint Protectant – Zaptivač i konzervator boje, 473ml (WAC20816)

5,080.00 рсд

Activate je zaptivač za boju sledeće generacije koji se lako raspršuje za trajnu zaštitu i intenzivan sjaj. Jednostavno protresite, poprskajte i obrišite za neverovatne rezultate! Dobijte trenutni mokri izgled. Pravi glatku površinu koja pomaže u odbijanju nečistoća i vode.

Nema svaki detajler vremena da ručno razmazuje luksuzni vosak. Kada je naziv igre „brzina i ekonomičnost“, aktivirajte sprejeve na izdržljivom zaštitnom premazu i zasijajte za samo nekoliko minuta. Formula koja se lako koristi je savršena za one koji traže maksimalan sjaj i zaštitu u minimalnom vremenu, i osigurava da svaki put nanesete pravu količinu proizvoda!

Activate sadrži tehnologiju Reactive Fusion koja kombinuje pojačivače ekstremnog sjaja sa vrhunskim belim karnauba voskom i sintetičkim zaptivačima za skraćeno vreme primene, poboljšanu izdržljivost i produženu zaštitu. Brzo se nanosi i očvršćava kako bi se stvorila glatka površina sa koje prljavština, zagađenje i voda jednostavno klize. Samo sa sprejom, Activate pruža zaštitu od vremenskih uticaja mesecima!

Primena:

  • Dobro protresite proizvod.
  • Naprskajte na jastučić za nanošenje ili direktno na farbu.
  • Nanesite tanak sloj na površinu.
  • Ostavite da se osuši 15 minuta.
  • Obrišite peškirom od mikrovlakana za savršene rezultate.

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys Activate Instant Spray Sealant and Paint Protectant – Zaptivač i konzervator boje, 473ml (WAC20816)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.