Uslovi korišćenja i politika privatnosti podataka

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da se sa ovim uslovima slažete u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dragićević Auto doo vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima navedenim tačkativno ispod. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima.

 • Dragićević Auto doo ima autorska prava na sadržaj portala. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem istih i biće podložno tužbi.
 • Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju poverljivih, nezakonitih, pretećih, uvredljivih i dr. materijala, poruka i komentara koji nisu u skladu sa zakonom.
 • Lični podaci koje prosledite našem portalu koristiće se isključivo u svrhu obrade porudžbenica, korisničkih naloga, obradu transakcija, komunikaciju sa korisnicima i ni na koji način neće biti prikazani trećim licima. Navedeni podaci se prikupljaju na osnovu pravnog odnosa zaključenja i izvršenja ugovora. Bez tih podatake ne bismo bili u mogućnosti da realizujemo prodaju, isporuku ili da vam dostavimo informacije o statusu porudžbine. Podaci koje prikupljamo su: ime i prezime, e-adresa, broj telefona i IP adresa.
 • Korisnik podataka je firma Dragićević Auto doo, sa sedištem u Marka Radulovića 1, 15300 Loznica, Srbija. Matični broj firme: 20372150, PIB: 105385449.
 • Zaštitu podataka vršimo elektronski (enkriptovanje), kao i fizičko-tehničkom zaštitom prostora.
 • Sve informacije vezane za transakcije između Dragićević Auto doo i kupca smatraju se poslovnom tajnom, shodno zakonskim propisima Republike Srbije.
 • Korisnici e-trgovine imaju prava da nas kontaktiraju putem mejla info@dragicevicauto.rs u vezi prava sa obradom njihovih podataka o ličnosti, dobijanjem potvrde kao i pravom pristupa istim. Korisnik ima pravo na ispravku podataka o ličnosti, da zahteva prekid obrade njegovih podataka, brisanje i da zahteva prenos istih.
 • Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

 

Politika kolačića (“Cookies”)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu, koristimo kolačiće. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, u obavezi smo da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Kolačići potiču od treće strane (pretraživača), ne direktno od nas. Ovi kolačići ostaju na korisničkom uređaju u vremenskom periodu navedenom u kolačiću ili dok ih korisnik ne onemogući. Vi u svakom trenutku imate pravo da blokirate kolačiće i obrišete podatke vezane za njih (u opcijama na svom internet pretraživaču), ali Vam to uskraćuje određene mogućnosti, kao što su npr. automatko čuvanje i popunjavanje formi prilikom kupovine, da ne morate prilikom narednih poseta portalu sve ponovo ručno da unosite, ili prilagođavanje sadržaja Vašim potrebama.

Informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru, Vama nije vidljiva.

Koristimo sledeće kolačiće:

 • Kolačiće funkcionalnosti – unapređuju korisničko iskustvo na sajtu
 • Kolačiće analitike – prikupljaju analitičke podatke i probleme funkcionisanja sajta.

Više informacija o kolačićima možete pronaći na www.allaboutcookies.org

 

Odricanje od odgovornosti

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om, i plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Raspoloživost robe možete proveriti preko e-pošte info@dragicevicauto.rs ili pozivom na 015/897-111. Ukoliko primetite greške, molimo Vas da nam javite.

Vaša narudžbina će se smatrati prihvaćenom samo ako i kada smo poslali poruku sa obaveštenjem na Vašu adresu e-pošte.

Mi se oslanjamo na informacije koje pružate putem web stranica, uključujući i podatke o registraciji (ime i email adresa) i podatke o plaćanju. Vi ćete biti isključivo odgovorni za bilo koje i sve gubitke, štete i dodatne troškove koje mi ili bilo koja druga osoba može imati kao rezultat Vašeg podnošenja lažne, netačne ili nepotpune informacije ili ne ažuriranja Vaših podataka o registraciji i plaćanju u roku od 30 dana od svake promene.

Ažuriranje…
 • Nema proizvoda u korpi.