Chemical Guys Hex-Logic Quantum Orange – Narandžasti sunđer srednje gruboće za poliranje, 150mm (BUFX112HEX6)

2,640.00 рсд

Narandžasti Quantum sunđer je radni konj Quantum sistema. Podloga za srednje rezanje uklanja sve manje i umerene nedostatke poput holograma, ogrebotina, oksidacije i vodenih mrlja radi vraćanja sjaja, dubine i refleksije obojenim površinama.

Quantum Hex-Logic sunđeri za poliranje predstavljaju veliki iskorak u dizajnu mašinskog poliranja. Tradicionalni dizajni sunđera za poliranje ne mogu podneti fizička naprezanja od poliranja. Uobičajeni sunđeri skloni su kvarovima u sistemu čička, unutrašnjem raspadanju pene te sagorevanju i topljenju zbog velike brzine rotiranja. Dok se stare škole rotacione polirke okreću na jednoj osi i stvaraju jednaka naprezanja preko podloge za poliranje, moderne mašine dvostrukog delovanja se okreću i osciliraju te stvaraju dodatna naprezanja.

Kvantni sunđeri za poliranje dizajnirani su, projektovani i proizvedeni u Sjedinjenim Državama. Svaki sunđer koristi potpornu podlogu sa sučeljem sa čičkom za pričvršćivanje na bilo koju  ploču polirke koja koristi čičak. Ovaj jedinstveni prozračni materijal sunđera pomaže odvođenju toplote kroz stranu pričvršćivanja i naprednijih nosača sa otvorima. Dok se jeftiniji sunđeri tope i rastavljaju tokom poslova poliranja, kvantni sunđeri traju i traju za pouzdanu detaljnu upotrebu čak i na najintenzivnijim poslovima poliranja.

  • Smanjite površinsku napetost na sunđeru
  • Produžite vek trajanja sunđera
  • Uklonite lagane, srednje i teške ogrebotine
  • Vratite sjaj i refleksiju

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys Hex-Logic Quantum Orange – Narandžasti sunđer srednje gruboće za poliranje, 150mm (BUFX112HEX6)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.