Rupes D-A Sunđeri visokih performansi

950.00 рсд2,150.00 рсд

RUPES-ovi najnoviji sunđeri za poliranje sa potpuno novim materijalima i profilom. Novi sunđeri za D-A, baš kao i odgovaraje paste, prave novu liniju obrade karoserije automobila od strane Rupesa.

Nove, zaštićene formule pene i novi profil podloge opsežno su testirani kako bi pružili sjajne performanse i poboljšano korisničko iskustvo na svim sistemima orbitalnog poliranja BigFoot. Zahvaljujući novom oblikovanom profilu lakše će se polirati ona složena i teško dostupna područja, bez rizika od dodirivanja površine ivicom podloge. Donji profil je posebno dizajniran da maksimalno iskoristi prenos orbitalnih i zupčanih mehaničkih pokreta alata na radnu površinu.

Štaviše, pruža izvrsno korisničko iskustvo smanjenjem ukupne udaljenosti od površine, poboljšava stabilnost i kontrolu u svim fazama postupka poliranja, a pomaže i u smanjenju izobličenja podloge koja je uglavnom uzrokovana kretanjem alata.

Vrste sunđera i karakteristike:

  • Plavi D-A Grubi sunđer: DA COARSE specijalno je dizajniran za upotrebu sa slučajnim orbitalnim alatima i standarnim rotacionim alatima. Jedinstven sunđerasti materijal otvorenih ćelija uklanja od blagih do ozbiljnih oštećenja većine sistema lakova u kombinaciji sa RUPES DA-COARSE plavom pastom.
  • Žuti D-A fini sunđer: DA FINE je najsvestraniji sunđer u asortimanu RUPES BigFoot, pružajući efikasnu stopu uklanjanja nedostataka i sposobnost završne obrade sa visokim sjajem na većini sistema boja. Koristite ga sa RUPES DA-FINE žutom pastom za poliranje za umereno do fino uklanjanje oštećenja, pročišćavanje boje ili završnu obradu nakon primene grubih pasti.
  • Beli D-A ultra fini sunđer: DA ULTRAFINE je Rupesov najfiniji sunđer, dizajniran za završnu obradu ultra visokog sjaja i poliranje površina sklone stvaranju holograma ili vrlo mekih površina boje. Jedinstveni materijal DA ULTRA-FINE sunđera može se koristiti i za nanošenje zaptivača ili voskova kada nije potrebna korekcija. Uparite ga sa ultra finim univerzalnim lakom UNO PURE da biste uklonili izuzetno sitne nedostatke ili da biste pokazali poravnanje čak i na najnezgodnijim površinama.
Vrsta

Grubi (plavi), Fini (žuti), Ultra fin (beli)

Veličina

80/100mm, 130/150mm, 150/180mm

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rupes D-A Sunđeri visokih performansi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , Oznaka:
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.