3M 08115 Karoserijski lepak za auto panele, 200ml

11,700.00 рсд

3M 08115 za lepljenje panela je dvokomponentni epoksidni lepak koji se koristi za lepljenje čelika, aluminijuma, SMC-a i FRP-a (standardni fiberglas). Primarna upotreba je zamena panela na vozilima (krovova, bočnih strana…).

Zaptivanje i lepljenje u samo jednom procesu sa 3M™ lepkom za lepljenje panela. Inovativni i isplativ lepak visokih performansi spaja čelik, aluminijum, SMC i FRP (tradicionalni fiberglas) tokom zamene panela, krovova, stranica, bokova kombija, bokova pomoćnih vozila i obloga vrata. Može se tačkasto zavariti ili koristiti u kombinaciji sa zakovicama. U određenim uslovima možete ga koristiti za popravku branika. Ovaj proizvod nije namenjen za spajanje strukturnih komponenti vozila kao što su stubovi, klackalice ili elementi okvira. Ako postoji sumnja da li je određena komponenta strukturna, onda tu komponentu treba zavariti. Preporučuje se za primenu sa 3M ručnim pištoljem 08571 ili 3M pneumatskim pištoljem 09930.

  • Dvokomponentni epoksidni lepak visokih performansi
  • Vezuje različite čelične, aluminijumske, SMC i FRP (tradicionalni fiberglas) nestrukturne komponente. Takođe se koristi za ojačanje zavarenih ili zakivanih strukturnih komponenti
  • Može se tačkasto zavariti ili koristiti u kombinaciji sa zakovicama
  • Inhibitori korozije i tehnologija staklenih perli za obezbeđivanje debljine veze
  • Toplotno ubrzano očvršćavanje
Brend

3M

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3M 08115 Karoserijski lepak za auto panele, 200ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.