Chemical Guys V36 Optical Grade – Završna polir pasta za srednja i veća oštećenja, 473ml (GAP_V36_16)

3,540.00 рсд

V36 je završna polir pasta na vodenoj bazi dizajnirana da eliminiše srednja i teška oštećenja premaza. V36 ostavlja perfektnu površinu bez holograma i najfiniji nivo prozirnosti laka. Ne praši prilikom rada i pridužava period aplikacije. V36 je prva originalna polir pasta na vodenoj bazi sposoba da ukloni srednja i velika oštećenja premaza trajno, bez potrebe za korišćenjem filera i maskiranjem oštećene površine. Optički mikro abrazivi brzo deluju i eliminišu potrebu za brušenjem granulacije P2000-P2500. V36 daje perfektnu završnu obradu sa par prelaza i veoma je efikasna na konvencionalnim lakovima.

Ne sadrži silikone, ulja, filere. VOC kompatibilna i bezbedna za svako radno okruženje. Savršena za rad na bojama i lakovima na vodenoj bazi.

Primena:

DA polir mašina: Nanesite 4-5 kapi paste na aplikator. Razmažite na tretiranu površinu i ispolirajte sa DA polir mašinom. Korisitite umeren pritisak i pređite površinu 2-3 puta. Poslednji prelaz mašinom uradite sa minimalnim pritiskom na površinu. Eventualne ostatke izbrišite mikrofiber krpom. Eventualno, nakon ove paste možete primeniti najfiniju u palete Chemical Guysa sa oznakom V38 za finalni sjaj.

Rotaciona mašina: Nanesite 4-5 kapi paste na plaikator. Tretirajte površinu sa 1000-1500 ob./min. Koristitie samo težinu mašine preilikom rade, bez dodatnog pritiska. 3-4 puta prešite površinu. U poslednjem krugu podesite mašinu na 1200-1800 ob./min. Obrišite eventualne ostatke i po potrebi tretirajte površinu najfinijom V38 pastom.

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys V36 Optical Grade – Završna polir pasta za srednja i veća oštećenja, 473ml (GAP_V36_16)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.