ColorMatic Carpet Spray Paint – Sprej za osveženje boje i farbanje patosnica i tepiha, crna i antracit, 400ml

820.00 рсд

ColorMatic boja u spreju za osveženje boje i farbanje patosnica i tepiha u automobilima, autobusima i teretnim vozilima. Za prekrivanje mrlja i farbanje. Posebni aditivi obezbeđuju dobro prianjanje na gumu i plastiku. Samo za profesionalnu upotrebu.

Primena: Detaljno očistite i osušite površinu predviđenu za tretiranje. Pre upotrebe zaista snažno protresti sprej bocu najmanje 3 minuta od momenta kada ste čuli zvuk kuglice. U suprotnom dizna može da se zapuši. Izvršite probno prskanje. Aerosol treba da ima sobnu temperaturu. Nanesite 2-3 sloja u intervalima od oko 5 min (20°C) sa udaljenosti od 15-20 cm. Posle svakog prskanja i dodavanja sveže boje, četkom utrljajte boju u tekstil. Suv na prašini 5 minuta  nakon nanošenja, a na dodir i spreman za postavljanje nakon 30 minuta od nanošenja na 20°C. Potpuno suv nakon 24 časa. Posle upotrebe, okrenuti naopako i kratko isprskati 2-3 puta.

Boja

Crna, Antarcit

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ColorMatic Carpet Spray Paint – Sprej za osveženje boje i farbanje patosnica i tepiha, crna i antracit, 400ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , Oznake: , , , , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.