Detail SD Quartz Reload – Kvarcni pojačivač vodoodbojnosti i sjaja (DT-0173), 250ml

1,970.00 рсд

Quartz Reload (QR) je visoko efikasni proizvod koji daje vodoodbojno svojstvo i sjaj tretiranoj površini vozila. Ovaj proizvod obnavlja kvarcni zaštitni sloj karoserije. Može se primeniti na celoj površini vozila od limarije, plastike do stakala. Umerena potrošnja čini ovo sredstvo veoma efikasnom i profitabilnom opcijom za produženje efekta već nanete keramičke zaštite na maksimalan period. PH vrednost: 8.

Primena: 1. Promućkajte i nanesite sredstvo na površinu. 2. Utrljate sredstvo u površinu pomoću mikrofiber krpe kružnim pokretima. 3. Sperite vodom. Napomena: Površina kola mora biti očišćena. Ne nanositi sredstvo na vrelu površinu ili pod direktnim sunčevim zracima. Osigurajte da tretirana površina nije voskirana i masna. Zamućene površine i zadržavanje ostataka i nakon 5-10 od nanošenja, ukazuje na prekomerno korišćenje i rasipanje proizvoda. Obrište višak mikrofiber krpom 1-2 puta.

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Detail SD Quartz Reload – Kvarcni pojačivač vodoodbojnosti i sjaja (DT-0173), 250ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.