Irkom Betolin Strong – Boja za gazive betonske površine 750ml

980.00 рсд

BETOLIN STRONG je akrilna boja za gazive betonske površine. Izrađena je na bazi akrilnog veziva organskih rastvarača, pigmenata i aditiva za upotrebu na betonskim površinama. Otporna je na habanje, atmosferske uticaje (uticaj smoga i UV zračenja), dekoriše i štiti gazive betonske površine od propadanja. Karakterišu je odlična adhezija, veoma brzo sušenje, velika pokrivnost i čvrstoća. Pogodna je za primenu na betonskim podnim površinama kao što su podovi u garažama i radionicama, sportski tereni sa betonskom podlogom, stepeništa, staze i ostale betonske površine. Za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Primena:

  • Površina na koju se nanosi mora biti ohrapavljena, čvrsta i suva, očišćena od prašine, ulja ili drugih nečistoća kao i slojeva koji ne prijanjaju dobro. Pre upotrebe dobro promešati boju. Nanosi se bez prajmera, u dva sloja kratkodlakim valjkom, četkom ili pneumatskim pištoljem (dizna 1,4-1,7mm; pritisak 2-3 bara). Boja se razređuje Razređivačem B i to 30%-40% za prvi sloj i do 10% za drugi sloj (za rad pištoljem do 20%). Suši se na dodir za 25 minuta, dok je drugi sloj moguće nanositi nakon 6-8h. Premaz je potpuno suv nakon 24h. Po završenom poslu alat oprati Razređivačem B. Betolin STRONG ima mat efekat, a proizvodi se u četiri nijanse.
  • Primena na novim površinama: Može se nanositi na omalterisane površine, koje moraju biti dobro osušene (potrebno je da protekne bar 28 dana od malterisanja, odnosno rađenja košuljice) ili na betonske površine (potrebno je da protekne 28 dana od izlivanja betona).
  • Primena na površinama sa starim premazima: Sa već farbane površine treba ukloniti slojeve koji ne prijanjaju dobro. Zatim se Betolin STRONG za gazive površine nanosi po izloženom uputstvu.
  • Pokrivnost: Pakovanje 0,75l u jednom sloju 5-6 m2.
Nijansa

Bela, Siva RAL7040, Svetlo siva RAL7038, Antracit RAL7016

Brend

Irkom

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Irkom Betolin Strong – Boja za gazive betonske površine 750ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , , , , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.