K2 Akra – Čistač motora

500.00 рсд2,100.00 рсд

AKRA je formulisana korišćenjem najnovije tehnologije za brzo i efikasno uklanjanje teških nečistoća, kao što su nečistoća od motornog ulja, rashladne tečnosti, putne prašine itd, sa svih tipova SUS motora, podova i drugih površina. Pruža zaštitu metalnih površina od korozije. Ne sadrži štetna jedinjenja i biorazgradiva je.

Upustvo:

  • Čišćenje motora: Pre svega zaštititi sve električne i druge komponente koje vlaga i voda može oštetiti. Naprskati AKRU na prljavu, eventualno toplu,a li nikako vrelu površinu. Sačekati nekoliko minuta. Nikada nemojte dopustiti da se AKRA osuši na površini kou čistite! Isprati u  potpunosti vodom, po mogućstvu pod pritiskom. Ukoliko je potrebno obrisati suvom krpom. U slučaju teških nečistoča nakon nanošenja AKRE na površinu, istrljati četkom ili jednostavno ponovite prethodno opisani postupak.
  • Čišćenje alata: Sipajte potrebnu količinu AKRE u odgovarajuću posudu i potopite alat. Ostavite da odstoji nekoliko minuta ili nekoliko sati, u zavisnosti od težine nečistoća. Izvaditi alat, isprati vodom i osušiti.
Pakovanje

770ml, 5L

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „K2 Akra – Čistač motora“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , , , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.