LeTech Light Filler – Filer za saniranje pukotina na koži, 100ml

2,600.00 рсд

Za popravke manjih i većih površinskih lezija kože. Razvijen u skladu sa savremenim ekološkim standardima i zahtevima za kožnu galanteriju, sa povećanom otpornošću na habanje. Light Filler zadržava svoja svojstva dugo vremena, ne puca i ne ljušti se.

Nema na zalihama

Primena: Light Filler Repair pasta je mlečno-beli git na bazi vode. Prilično je viskozne, homogene konzistencije i lako se nanosi lopaticom. Light Filler  ispunjava oštećenja, stvarajući vrlo jaku vezu sa kožom. Nakon završnog sušenja, Light Filler dobija elastičnu strukturu i sposobnost rastezanja, tako da mesto tretiranja trpi normalno radno naprezanje.

Nanesite malu količinu Light Filler-a na prethodno očišćeno, oštećeno područje kože. Koristite fen za kosu da osušite git. Potrebno je nekoliko minuta da se veza osuši. Proizvod će se „slegati“ dok se suši, pa se mora nanositi nekoliko puta u tankim slojevima. Svaki sloj treba brusiti tako da na površini nema nepravilnosti.

Light Filler-u se može dodati željena boja. Za to je potrebno dodati do 10% boje za kožu, i pomešati sa filerom.

Light Filler čuvajte u dobro zatvorenoj ambalaži. Nemojte dozvoliti dugotrajno skladištenje na direktnoj sunčevoj svetlosti, izbegavajte zagrevanje ili zamrzavanje. Rok upotrebe Light Fillera – 2 godine.

Brend

LeTech

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LeTech Light Filler – Filer za saniranje pukotina na koži, 100ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.