LeTech Ink&Dye Transfer Remover – Snažni čistač kože, 100ml

2,600.00 рсд

Ink&Day Transfer Remover vrlo je učinkovito rešenje za uklanjanje teških i tvrdokornih mrlja na površini kože. Sastav je formulisan u skladu sa karakteristikama modernih vrsta kože i omogućiće vam uklanjanje takvih vrsta mrlja kao što su: tinta sa olovke, mrlje od traperica i odeće, tragove markera ili flomastera. Ink&Day Transfer Remover učinkovito deluje na raznim vrstama kože, prvenstveno na završnim obradama i odličan je za uklanjanje  mrlja:

  • Na kožnom nameštaju
  • U kožnoj unutrašnjosti automobila
  • Na kožnim torbama
  • Kožnim cipelama i odeći

Primena: Potrošnja proizvoda zavisi od vrste i područja kontaminacije, ali u proseku jedno pakovanje od 100ml je dovoljno za uklanjanje mrlja na jednom vozilu.

Proizvod sadrži vrlo učinkovite sastojke za uklanjanje tvrdokornih mrlja sa kože, zbog toga ga treba pažljivo koristiti kako ne bi  oštetili kožu. Uvek prvo testirajte  kako proizvod reaguje sa kožom na nekom neupadljivom delu. Posebnost ovog proizvoda je da ne sadrži agresivne supstance i ne oštećuje osetljive površine.

Svi LeTech proizvodi sadrže sastojke koji sprečavaju rast bakterija. Preporučuje se čuvati Ink&Dye Transfer Remover zatvorenim, izbegavati direktnu sunčevu svetlost i sprečiti zagrevanje i smrzavanje proizvoda. Rok trajanja 3 godine.

Brend

LeTech

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LeTech Ink&Dye Transfer Remover – Snažni čistač kože, 100ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.