Polytop Neox Glaze – Keramički premaz 50ml

6,900.00 рсд

Polimerna matrica, sadržani polisilazani formiraju reaktivnu i trajnu vezu sa površinom boje. Mikroskopske neravnine lako se zaptivaju i stvoraju tvrdi zaštitni sloj koji se lako čisti i izuzetno odbija prljavštinu. Sjaj, dubina boje, glatkoća i hidrofobnost površine boje su značajno poboljšani. Boja je takođe zaštićena od uticaja okoline i oštećenja izazvanih oksidacijom, solju, kiselinama, insektima i filmom rđe. Na mat boji se stvara homogena, polumat površina.

Karakteristike:

  • Formula za lako nanošenje i skidanje
  • Reaktivno površinsko jedinjenje
  • Slojevit
  • Odbija prljavštinu
  • Vek trajanja 5 od 5 zvezdica (približno 20.000 – 30.000 km)
  • Završna obrada, vlažnog izgleda

Primena: Postavite NEOX® krpu za nanošenje oko NEOX® APLIKATORA za primenu bez ikakvih nabora. Kada prvi put koristite krpu, rasporedite oko 20 – 30 kapi na površinu. Prilikom ponovnog doziranja, nanesite oko 10 – 15 kapi ravnomerno na površinu za nanošenje.Upotrebite novu krpu za nanošenje nakon otprilike 3 dela karoserije. Ako je krpa zaprljana, odmah je promenite. Ravnomerno rasporedite NEOX® GLAZE po površini laka, poprečno i blago preklapajući. Uverite se da je površina potpuno navlažena. Tretirajte veće delove tela u delovima
(maks. polovina haube). NEOX® GLAZE ispolirajte odmah (maks. 2 minuta) nakon nanošenja sa dve visokokvalitetne krpe od mikrovlakana sa kratkim nitima (POLYTOP MICROFIBER CLOTH PREMIUM) u dva prolaza – radeći na površini spolja ka unutra. Redovno menjajte strane tkanine.

Brend

Polytop

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Polytop Neox Glaze – Keramički premaz 50ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.