Presto Izolacijske ploče, 50cm x 25cm

750.00 рсд820.00 рсд

Presto izolacione ploče su samolepljive bitumenske folije za prigušivanje zvuka zasnovane na visokokvalitetnom polimerskom modifikovanom bitumenu i specijalnim punjenjem. Zbog dobre fleksibilnosti tokom sobne temperature, folija se lako prilagođava čak i za krivinu. Folija je samolepljiva, sa lepkom bez rastvarača. Lepljiva strana je zaštićena materijalom za pokrivanje.

Nudimo dve varijante:

  • Varijanta 1: gornja strana folije je zaštićena blokirajućim slojem (crnim) od uticaja transporta i skladištenja
  • Varijanta 2: gornja strana folije ima laminaciju flisom (alu-srebro) sa stabilizacijskim efektom.

Područja primene:
Konstrukcija, npr. fasadne konstrukcije, aluminijumski prozori, ventilacioni kanali, građevinarstvo, vozila, mašinski inženjering, postrojenja..

Samolepljiva bitumenska folija je bazirana na visokokvalitetnom modifikovanom bitumenu i specijalnim ispunjivačima. Usled dobre fleksibilnosti, na ambijentalnoj temperaturi folija bez problema prianja na krive površine i lukove. Ugrađuje se na fasadne panele, pragove aluminijumskih prozora, šahtove, u auto industriji itd. Folija je opremljena masom bez razređivača i osetljiva je na pritisak. Podloga mora da bude čvrsta, suva, čista i nemasna. U izuzetnim slučajevima prianjanje lepljive supstance može da bude neuspešno ukoliko je površina sveže ofarbana, i u zavisnosti od sastava laka, pa se preporučuje probno lepljenje. Posle obeležavanja skinuti zaštitnu foliju, pritisnuti lepljivu stranu bitumena na željenu površinu, i ako je moguće preći valjkom. Idealna temperatura za rad je 20ºC-25ºC. Ako se folija lepi na vertikalne površine ili iznad glave treba je najmanje 1 čas držati pod pritiskom. Idealna temperatura za lagerovanje je 15ºC-25ºC  bez direktnog uticaja toplote, a otporna je na tem. od -30 ºC do 80 ºC. Lepljiva strana je anti-blok folijom zaštićena od oštećenja u transportu i pri lagerovanju. Miris je irelevantan na 80ºC i tipičan je za bitumen. Na 20ºC se ne topi i fleksibilna je.

Vrsta

Crna, Alu

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Presto Izolacijske ploče, 50cm x 25cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.