Rupes BigFoot Sunđeri za poliranje

950.00 рсд1,550.00 рсд

Rupes BigFoot sunđeri za poliranje 80/100mm (80mm čičak, 100mm povšrina koja polira), 130mm (130mm čičak, površina za poliranje 150mm) i 150mm (150mm čičak, 180mm podloga za poliranje) se preporučuju za korišćenje uz Rupes polirke, podeljeni su na sledeće:

  • Plavi(grubi) – zahvaljujući krupnim ćelijama uklanja svaku akumuliranu toplotu ne narušavajući učinak abrazivnih pasti održavajući njihov kapacitet poliranja. Ovaj senđer se koristi sa pastama za poliranje kao prvi korak.
  • Zeleni(srednji) – Retikularna struktura ovog sunđera se potpuno iskorišćava oscilacionim kretanjem BigFoot sistema. Abrazivna pasta, koja se ne zadržava unutrar strukture sunđera, ravnomerno se oslobađa na površini. Ovo je sunđer srednje gustine koji se koristi sa takvim pastama.
  • Žuti(završni) – ovo je najnapredniji od svih BigFoot sunđera za poliranje jer se u potpunosti adaptira uz bilo koju pastu koja se koristi. Njegova fina struktura daje mu srednje-čvrstu konzistenciju. Proizvodi se od visoko kvalitetnih smola, povećavaju nivo „sjaja“ pasti za poliranje održavajući dobru brzinu korekcija. Koristi se kao završni korak uz odgovarajuće paste.
  • Beli(ultrafini) – Proizveden od visokointenzivnih smola što mu daje veoma meku strukturu i omogućava mu da se prilagodi krivinama na automobilima. S obzirom na posebnu mekoću koristi se za ultra-fino završno poliranje.
Odaberite sunđer

Plavi, Zeleni, Žuti, Beli

Odaberite veličinu

80/100mm, 130/150mm, 150/180mm

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rupes BigFoot Sunđeri za poliranje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , Oznake: , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.