Rupes Keramik Gloss Fina pasta za poliranje

4,400.00 рсд

Savršen lak za vraćanje sjaja za sve sisteme boja.

Rupes Keramik Gloss Fine Gel Polish je treći korak u Rupes BigFoot sistemu poliranja. Ultra fini abraziv lako ispravlja manje nedostatke uključujući holograme i korekcije sascefa u svim bojama. Rupes Keramik Gloss Fine Gel je izuzetno jednostavan za korišćenje i savršen posle grubljeg tretiranja. Rupes Keramik Gloss Fine je predviđen da se koristi uz Rupes žuti sunđer na Rupes Big Foot Random Orbital polir mašini.

Rupes Keramik Gloss Fine je postao cenjen među profesionalcima u Evropi zahvaljujući svom neverovatnom sjaju i ifnoj završnoj obradi koju ostavlja iza sebe. Ova pasta se može koristiti kao pristup „u jednom koraku“ na vozilima sa umerenim hologramima.

Rupes Keramik Gloss Fine koristi Rupesovu abrazivnu tehnologiju koja je dokazana da ostavlja besprekornu završnu obradu, čak i na najfinijim sistemima boja. Rupes Keramik Gloss Fine uklanja i manje nedostatke na kao kamen čvrstim keramičkim lak premazima. Ni meki ni tvrdi sistemi boja nemaju šansu protiv Rupes Keramik Gloss Fine polir paste.
Rupes Keramik Gloss Fine je VOC kompatibilan i brzbrdan na limariji. Rupes Keramik Gloss Fine se takođe može koristiti i na čamcima i brodovima.

Isporučuje se u ambalaži od 1L.

Nema na zalihama

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rupes Keramik Gloss Fina pasta za poliranje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.