SATAjet MINI 4400 B HVLP Pištolj za farbanje

53,000.00 рсд

Vrhunski minijaturni pištolj!

SATAjet Mini 4400 B je savršeni kompaktni pištolj za farbanje, ako tražite vrhunski završni sloj na područjima teškog pristupa. Posebne SR mlaznice su savršeno pogodne za popravke na vozilima. Podrazumeva se da je ovaj pištolj omogućava primenu svih savremenih sistema za farbanje – uključujući vodeni boje.

SATA MiniJet 4400 B omogućava upotrebu sve tri veličine RPS lončeta bez adaptera. Čak šta više, velika povezanost čini čišćenje ostataka materijala izuzetno sigurnim i jednostavnim.

Sa novom, ergonomsko oblikovanom ručkom, pištolj za prskanje je savršeno uravnotežen. Svim elementima za podešavanje može se sigurno rukovati, čak i kada nosite rukavice. Pored toga, dizajn okruglog/ravnog regulatora lepeze je poboljšana verzija SATA Minijet 3000 B. Pištolj za prskanje je čvrst i dugotrajan. Mlaznica za prskanje može se tačno podesiti samo za 3/4 okreta.

Telo pištolja opremljeno je perloksalnom površinom otpornom na koroziju. Čvrsta vazdušna kapa napravljena je od hromiranog mesinga. Igla za boju i fluidni vrh izrađeni su od kaljenog nerđajućeg čelika. Okidač štiti iglu boje od prekomernog nanošenja tokom farbanja, produžavajući vek zaptivenosti igle za boju. Šipka vazdušnog klipa je posebno ojačana. Sve ove karakteristike rezultiraju produženim vekom trajanja pištolja.

Tehničke karakteristike:

  • Ulazni pritisak: 0.5 – 2.5 bara
  • Potrošnja vazduha na 2 bara: 120 L/min
  • Preporučena razdaljina nanošenja: 12-15cm
Lonče

Standardno višekratno 125ml, RPS jednokratni 0,3L

Dizna

0,3mm, 0,5mm, 0,8mm, 1,0mm, 1,1mm

Brend

SATA

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SATAjet MINI 4400 B HVLP Pištolj za farbanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.