Sonax 253300 Stain Ex – Snažni čistač lepka i mrlja

2,300.00 рсд

Sonax Profiline Stain Ex je visoko efikasno sredstvo za čišćenje na bazi ugljovodonika. Bez napora i brzo uklanja ostatke lepka, lepka u spreju, spreja za farbanje, grafita, masnoću i masne prljavštine, silikona, katrana, bitumena i voska. Sušenje bez ostataka. Koristite samo na neosetljivim površinama kao što su staklo, kamen, metal, keramika, drvo, PVC, tkanina i očvrsnuta boja.

Primena: Da biste uklonili folije i nalepnice, prvo ih zagrejte fenom i pažljivo ih uklonite, koliko možete. Ako je potrebno, pažljivo uklonite sve ostatke lepka plastičnom špahlom ili mekom lopaticom, pazeći da ne oštetite površinu. Nanesite Sonax rastvor za čišćenje četkom ili raspršivačem otpornim na rastvarače i poprskajte površinu koju treba očistiti. Kada prskate, koristite masku sa EN140 filterom tipa A ili boljim. Nakon kratkog vremena izlaganja, obrišite površinu mekom krpom. Ponovite nanošenje ako je potrebno.

Napomena: nemojte koristiti na jednoslojnoj boji bez laka. Ne koristiti na vrućim površinama. Nije pogodno za upotrebu na akrilnom staklu i pleksiglasu (npr. prozori za kamp prikolice i mobilne kućice). Pre upotrebe proverite kompatibilnost materijala na diskretnom mestu.

Brend

Sonax

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sonax 253300 Stain Ex – Snažni čistač lepka i mrlja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.