Chemical Guys GlossWorkz Ultimate Glaze – Pojačivač sjaja za sve boje, 473ml (GAP_618_16)

6,500.00 рсд

Glossworkz je vrhunska samonivelirajuća glazura koja ispunjava mikro ogrebotine, pojačava sjaj, produbljuje dubinu i pojačava refleksiju na vozilu bilo koje boje.

Glossworkz je formulisan sa posebnim polimerima za održavanje ravnomerne raspodele pojačivača sjaja, vrhunskih ulja i UV inhibitora. Dok širite Glossworkz, samoniveliranje osigurava ravnomernu raspodelu u svim porama, ogrebotinama i glatkim delovima boje za ravnomeran sjaj, uklanjajući „neujednačeni“ izgled koji daju lošiji proizvodi kako bi poboljšali refleksiju i pretvorili vaš automobil u komad savršenstva.

Glossworkz Glaze sadrži vrhunske UV inhibitore koji odbijaju štetne UVA i UVB sunčeve zrake, štiteći i održavajući živopisnu boju i integritet boje na vašem vozilu. Glossworkz Glaze daje dodatni sjaj i sjaj koji traje, traje i traje.

  • Dodajte tone dodatnog sjaja svakom automobilu
  • Smanjite pojavu lakih vrtloga i ogrebotina
  • Poravnajte neravnu površinu boje
  • Poboljšajte refleksiju bez poliranja
  • Zaštitite živopisnu boju vašeg automobila

Primena: Nakapajte 3-5 kapi na aplikator ili mikrofiber sunđer. Nanesite na celo vozilu u tankom, ravnomernom sloju. Ostavite da se glazura stopi sa porvšinom, 15 minuta. Očistite čistom mikrofiber krpom. Ako nanosite više slojeva, razmak mora biti bar 30 minuta kako bi se prethodni premaz stvrdnuo.

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys GlossWorkz Ultimate Glaze – Pojačivač sjaja za sve boje, 473ml (GAP_618_16)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.