Chemical Guys Hydro Thread – Keramička zaštita za tkane površine, 473ml (SPI22616)

5,100.00 рсд

HydroThread je super hidrofobni keramički zaštitni tekstilni premaz i zaštita od mrlja dizajnirana za izuzetnu izdržljivost i hidrofobnost na površinama tkanine koja pomaže odbijanju tečnih i trvdih kontaminacija bez ugrožavanja izgleda, osećaja ili udobnosti tretiranih površina! Zaštita tkanina, tepiha i tapacirunga do 12 meseci!

HydroThread donosi dugotrajnu keramičku HydroTechnology na konvertibilne tkanine, unutrašnje tekstile, tepihe, itd. Formira super-hidrofobnu SiO2 barijeru koja uzrokuje nakupljanje tečnosti i njeno grupisanje na površini, bez prodiranja u vlakna ispod njih. Nakon obrade, tkanine imaju izuzetno nisku površinsku napetost, uzrokujući da se kapljice otkotrljaju sa površine čineći je super lakom za čišćenje, sprečavajući mrlje od slučajnog prosipanja. Jedinstvena formulacija SiO2 dovoljno je mala da se veže za pojedina vlakna, pružajući superiorne hidrofobne karakteristike, dok je otporna na abraziju i UV bleđenje do 12 meseci. Formula tanke viskoznosti izuzetno lako se nanosi i brzo prožima, pretvarajući podlogu u super hidrofobnu površinu koja je izdržljiva, fleksibilna i dugotrajna protiv uticaja okoline.

Tehnologija bez ukočenosti površina! – HydroThread štiti bez promene izgleda i strukture površine koju obrađuje. Zaštićena NO-STIFF tehnologija osigurava da tkanine obrađene HydroThread-om neće otvrdnuti ili postati hrapave nakon nanošenja. Za razliku od tradicionalnih zaštitnih sredstava na bazi rastvaračaa ili ulja, HydroThread je na vodenoj bazi i bez mirisa za maksimalnu svestranost na unutrašnjim i spoljnim površinama od tapacirunga, stolicama, tepisima, platnenim tendama, kabrioletima i još mnogo toga!

  • Dodajte keramičku zaštitu unutrašnjim i spoljnim tkanim površinama
  • Odbija vodu i druge tečnosti
  • Ne dozvoljava formiranje trajnih mrlja
  • Zaštitita bez promene izgleda i strukture tkanine
  • Otporna na slučajna prosipanja i mrlje
  • Pomaže da vaša tkanina ne izbledi i ne promeni boju
  • Odbija štetne UV zrake
  • Daje vašoj tkanini ekstremna hidrofobna svojstva

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys Hydro Thread – Keramička zaštita za tkane površine, 473ml (SPI22616)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.