Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid – Srednje gruba pasta za poliranje, 473ml (GAP_V34_16)

3,890.00 рсд

V34 Optical Grade Hibrid Compound je pasta srednjeg nivo gruboće koja eliminiše lake do umerene defekte boje i nesavršenosti kod super tvrdih boja, a zatim završava kao fino poliranje. Koristi se kod vidno oštećenih površina, kao drugi korak posle V32 (najgrublje) ili kod umereno oštećenih kao prvi korak. Posle nje se mogu po potrebi koristiti fine paste V36 i V38.

  • Brzo uklanja tragove brušenja granulacije P1500-2000
  • Uklonite umerene vrtloge, ogrebotine, oksidaciju i oštećenja boje
  • Savršena osnovu za finije paste
  • Idealne gruboće za poliranje farova
  • Smanjenog prašenja, za najbolje iskustvo poliranja

V34 uklanja male do umerene vrtloge, ogrebotine, oksidaciju i tragove kontaminacija u premazima. V34 je pomešan sa mikroabrazivima optičkog kvaliteta koji uklanjaju nesavršenosti i defekte boje, a zatim završavaju sa perfektnom jasnoćom i preciznošću. Mikroabrazivi se troše prilikom rada, rade brzo sa pravom preciznošću; nema punila, tako da su rezultati koje vidite pravi rezultati koje dobijate.

Idealna za reparaciju farova! V34 je idealna pasta za skidanje lagane oksidacije sa sočiva i plastike. Savršena za poliranje u jednom koraku nakon mokrog brušenja izbledelih i zamagljenih farova. Formula na bazi vode je pomešana sa naprednim mazivima za produženo vreme rada. Koristite V34 sa bilo kojom DA ili rotacionom mašinom da biste uklonili ogrebotine i površinske defekte i vratili sjaj bilo kojoj boji!

Primena kod DA mašina: Dobro protresite i nanesite 4-5 kapi na željenu podlogu (sunđer, vuna, krpa..). Razmažite ili utapkajte nanetu pastu po površinu koju tretirate. Uključite mašinu na postavku brzine 1 da razmažete proizvod. Povećajte brzinu na 5-6 i koristeći umereni pritisak, radno područje u 2-3 prolaza dok proizvod ne postane bistar. Sledite laganim pritiskom da završite. Uklonite ostatke čistim peškirom od mikrovlakana. Napomena: Uvek isprobajte mesto za testiranje pre upotrebe.

Primena kod rotacionih mašina: Dobro protresite i nanesite 4-5 kapi na željenu podlogu (sunđer, vuna, krpa..). Razmažite ili utapkajte nanetu pastu po površinu koju tretirate. Uključite mašinu na postavku 1000-1500 ob./min da razmažete proizvod. Koristeći samo pritsak težine mašine, pređite područje 3-4 puta, dok proizvod ne postane bistar. Sledite laganim pritiskom da završite. Uklonite ostatke čistim peškirom od mikrovlakana. Napomena: Uvek isprobajte mesto za testiranje pre upotrebe.

Napomena: Ovu pastu kao i V32 koristite kod najvećih oštećenja premaza. Voditi računa da ove dve paste imaju snagu da uz grub sunđer skidaju lak i boju.

Brend

Chemical Guys

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid – Srednje gruba pasta za poliranje, 473ml (GAP_V34_16)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.