Sika PRIMER-206 G+P Prajmer za staklo

1,000.00 рсд3,600.00 рсд

Sika Primer-206 G+P je crna tečnost koja stvrdnjava sa vlagom iz vazduha, a služi za pripremu površina za lepljenje, specijalno kod direktnog zastakljivanja, sa različitim Sika poliuretanskim lepkovima. Sika Primer-206 G+P se proizvodi u skladu sa ISO 9001/14001 sistemom zagarantovanim kvalitetom i odgovarajućim programom za zaštitu životne sredine.

Područje primene:

Sika Primer-206 G+P se upotrebljava za poboljšanje prionjivosti lepka na staklo, keramičku borduru na staklu, metalne podloge, veštačke materijale kao i za popravke manjih oštećenja već zaštićenih površina. Ovaj proizvod je isključivo za profesionalnu namenu. Ukoliko se ovaj proizvod koristi u druge svrhe nego što je u tehničkom listu navedeno, neophodna su prethodna ispitivanja pre upotrebe.

Upustva za rad:

Pre upotrebe treba Sika Primer-206 G+P dobro promućkati (mora se čuti lupanje čeličkih kuglica u posudi). Podloga mora biti čista, suva i odmašćena. Pre nanošenja Sika Primer-206 G+P treba površinu pripremiti sa Sika Aktivatorom Pro. Prajmer se nanosi četkicom, tamponom od filca, dozom sa napravom za nanos sa filcom, ili drugim priručnim alatom. Ne traba nanositi Sika Primer-206 G+P kod temperature ispod 5°C i iznad 35°C. Sika Primer-206 G+P se nanosi samo jedanput i to u tankom sloju koji mora biti neprovidan. Posle svake upotrebe posudu dobro zatvoriti.

Pakovanje

30ml, 250ml

Još nema komentara.

Додај рецензију

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sika PRIMER-206 G+P Prajmer za staklo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , , ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u korpi.